Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Київ, ул. I. Микитенко 11
Київ, ул. I. Микитенко 11
Пн-Птн 9:00-19:00
Онлайн замовлення приймаються цілодобово

Новини

Ми не боїмося темряви!
21.12.2022
Перегляди: 478
Ми не боїмося темряви!

Давно ми з Вами не спілкувалися через наш блог. Настав час розповісти як ми працюємо в нових реаліях. Зараз дуже часто ми чуємо питання: "Чи Ви працюєте, коли вимикають світло?", "Чи до Вас можна прийти, коли нема світла?" і подібні...Так! Ми працюємо! Нова пошта відправляєтся кожен день і доставки по місту теж розвозятся за графіком. У нас є альтернативні види електр..

Новинка у нашому магазині - coffeeynya.ua
11.05.2022
Перегляди: 1105
Новинка у нашому магазині - coffeeynya.ua

Друзі, привіт усім!Ми давно нічого не писали у блог, просто було взагалі не до цього.Звичних цікавих статей про види кави чи чаю поки що не буде. Наша команда зайнята волонтерством і нема часу на написання різних текстів. Але це вже інша історія.....

Долучайтесь до нашої ініціативи!
10.03.2022
Перегляди: 977
Долучайтесь до нашої ініціативи!

Долучайтесь до нашого Телеграм каналу. Допоможемо разом!https://t.me/coffeeynya..

Ми працюємо!!!
03.03.2022
Перегляди: 902
Ми працюємо!!!

Друзі, ми отримали багато дзівнків з проханням продати каву. Ми розуміємо ситруацію с продуктами харчування зараз в Україні. І тому ми вважаємо своїм обов'язком почати працювати. Наш магазин буде відправляти посилки Новою Поштою. Детальний перелік працюючиш відділень Ви можете знайти за посиланням novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10171.Інтерактивна мапа www.google.com/m..

Lavazza L'Espresso Gran Aroma давно вже нема. А що тоді сьогодні продають?
03.02.2022
Перегляди: 1082
Lavazza L'Espresso Gran Aroma давно вже нема. А що тоді сьогодні продають?

Спойлер: Колеги, обманювати покупців погано. Дуже сподіваємося, що Ви прочитаєте цей текст та виправитеся. Інтернет-магазину з ім'ям така ганьба не допустима!..

"Кава з підвалу" Або "Скільки можна обманювати людей".
28.01.2022
Перегляди: 1416
"Кава з підвалу" Або "Скільки можна обманювати людей".

Спойлер: ми за чесну конкуренцію. Хороші конкуренти на ринку породжують прагнення бути кращим і надавати якісний сервіс...

Привітання з Новим Роком від колективу інтернет-магазину Кофейня.
30.12.2021
Перегляди: 1140
Привітання з Новим Роком від колективу інтернет-магазину Кофейня.

Чорний тигр вже наполегливо шкребеться лапою у Ваші двері, ялинка вбрана, подарунки упаковані, шампанське охолоджується, а на ранок заготовлена свіжа кава Lavazza... Ми сподіваємося, що про останній пункт Ви подбали заздалегідь, адже попереду новорічні вихідні і ми ненадовго наших дорогих клієнтів...

Розширення асортименту: капсули для Nestle Dolce Gusto вже у продажу!
21.12.2021
Перегляди: 698
Розширення асортименту: капсули для Nestle Dolce Gusto вже у продажу!

Італійська фірма Gimoka виробляє велику лінійку кавових капсул, сумісних із системою Nestle Dolce Gusto. Споживачі полюбили цей продукт за його смакові та ароматичні переваги, насиченість, щільність та різноманітність відтінків. Відмінна звістка для наших замовників: «Кофейня» coffeeynya.ua розширює асортимент і включає кілька найпопулярніших товарів цього виробника...

Клапан на пачці з кавою: корисний винахід для збереження свіжості
16.12.2021
Перегляди: 3691
Клапан на пачці з кавою: корисний винахід для збереження свіжості

Ніхто не сумнівається: щоб отримати задоволення від філіжанки кави, необхідно придбати якісний товар. Наприклад, купити каву Лавацца чи іншого респектабельного бренду. Але це ще не все. Важливо вміти відрізнити цей продукт від підробки. І, зрозуміло, дотримуватися порад кавоманів: зберігати зерна (а також мелену каву) у відповідних умовах.На щастя, виробники кави Лавацца продум..

Чи є аналоги у капсул Lavazza Firma? Давайте з'ясуємо
08.12.2021
Перегляди: 4472
Чи є аналоги у капсул Lavazza Firma? Давайте з'ясуємо

Капсульна система Lavazza Firma - це останнє покоління капсульних машин виробника Lavazza. Так як ця система відносно нова, аналогів ще просто не існує на ринку.Але що робити, якщо є бажання трохи заощадити і купити каву в капсулах трохи дешевше?..

Лемонграсс – смачно та корисно
08.12.2021
Перегляди: 1729
Лемонграсс – смачно та корисно

Серед безлічі рослин, що входять у наші дні до популярних чайних зборів, гідне місце зайняв лемонграс: ароматний, смачний, освіжаючий, корисний. Одна із чудових якостей цієї трави – вона поєднується з великою кількістю різних продуктів, стає інгредієнтом яскравих міксів. Не тільки для пиття, а й для їжі вона є чудовим доповненням (як у супах, так і в основних м'ясних та рибних стравах)...

Чому дорожчає кава
26.11.2021
Перегляди: 698
Чому дорожчає кава

Прогнози експертів невтішні для любителів арабіки: бразильська кава у зернах подорожчає через посуху 2021 року. 20-30% «зльоту» вартості сировини з Бразилії – так оцінювалися майбутні контракти на світових ринках. Однак дефіцит не очікується: рік 2020 був урожайним у країн-експортерів, та й імпортери мають достатній запас. Протягом року особливий інтерес у спостерігачів викликав темпи зр..

Спостерігаються труднощі з доступом до нашого сайту.
05.10.2021
Перегляди: 429
Спостерігаються труднощі з доступом до нашого сайту.

Спостерігаються труднощі з доступом до нашого сайту.Проблеми з відомими соцмережами торкнулися навіть нашого сайту. Мождиво було б подумати, як це все може бути пов'язано, але ми і самі до кінця не розуміємо.Що нам вдалося з'ясувати: ресурс, який надає сертифікати безпеки-"впав", ось від сюди і всі наші проблеми, хоч термін дії сертифіката не закінчився, але браузер видає таку помилку.Якщо при від..

Виробництво чайного листа: промислові обсяги і експерименти
26.09.2021
Перегляди: 652
Виробництво чайного листа: промислові обсяги і експерименти

Виробництво чайного листа: промислові обсяги і експериментиЧай - напій настільки звичний в будь-який час доби в багатьох країнах, що більшість споживачів навіть не замислюється: звідки родом той чи інший бренд. Лист для заварки, розфасований в яскраві упаковки, або компактні пакетики, пропоновані безліччю фірм, покупці найчастіше вибирають методом проб і помилок, орієнтуючись на власні смакові пер..

Дегустація кави L'or
10.09.2021
Перегляди: 479
Дегустація кави L'or

При замовленні кави в капсулах системи Nespresso- отримаєте упаковку кави L'or Elegante безкоштовно.* Скористатись акцією можна 1 раз.** Акція діє до 10.10.2021 або закінчення призів на складі...

Такого ще не було! Знижка 200грн!
26.07.2021
Перегляди: 427
Такого ще не було! Знижка 200грн!

Дорогі друзі, наш інтернет-магазин Кофейня запускає акцію на каву в капсулах Gimoka Nespresso.Ми знизили ціну на блоки капсул по 200шт на 200 грн!Акція поширюється на:Кава в капсулах Gimoka NESPRESSO Lungo 200штКава в капсулах Gimoka NESPRESSO Vellutato 200штКава в капсулах Gimoka NESPRESSO Cremoso 200штКава в капсулах Gimoka NESPRESSO Intenso 200штКава в капсулах Gimoka NESPRESSO Deciso 200штПері..

Друге життя кавового зерна: з природи в природу
28.05.2021
Перегляди: 1281
Друге життя кавового зерна: з природи в природу

Друге життя кавового зерна: з природи в природуРозпещені хорошою кавою європейці і американці рідко замислюються про те, що від кавових дерев є ще якась користь, крім чашечки підбадьорливого смачного напою. Однак життя різноманітніше і цікавіше, ніж здається на перший погляд. Насправді, застосовується все: і листя кавового дерева, і частини плодів, і навіть вже відпрацьована кавова гуща.Листя, пло..

Графік роботи на травневі свята
30.04.2021
Перегляди: 551
Графік роботи на травневі свята

Дорогі друзі, ми з вами добре попрацювали і заслужили весняні вихідні. Колектив Кофейні від щирого серця вітає вас з Днем Праці! Нехай ваша праця цінується високо, робота приносить задоволення, а доходи ростуть з кожним роком! Ми щиро бажаємо вам професійних успіхів, втілення в життя ваших планів і реалізації творчих ідей! Нехай робота завжди приносить задоволення!Пропонуємо в єдиному пориві прове..

Ми переїхали! І де тепер нас шукати?
25.04.2021
Перегляди: 610
Ми переїхали! І де тепер нас шукати?

Дорогі друзі, ми раді повідомити вам, що Кофейня відкриває магазин, в якому буде представлений весь асортимент товарів інтернет-магазину. Уже 26го квітня ми відкриємо свої двері для перших покупців.Знайти нас дуже просто. Магазин знаходиться на Воскресенкі, за адресою вул. Микитенко 11, навпроти парку «Аврора». Купити каву на Воскресенкі стало ще простіше.Для тих, хто за кермом, GPS координати нов..

Achtung! Німецький марципан вже у нас!
14.03.2021
Перегляди: 2241
Achtung! Німецький марципан вже у нас!

Achtung! Німецький марципан вже у нас!Дорогі ласуни та ласунки, поспішаємо порадувати вас розширенням асортименту наших ласощів. Тепер ви зможете купити марципан в новому вигляді! Спробуйте марципанову картоплю «ZENTIS MARZIPAN KARTOFFELN» і марципановий хліб в шоколаді - «MARZIPAN BROT ZENTIS». І те, і інше виняткової якості, адже зроблені вони німецькою компанією Zentis.Німецький марципан вважає..

Новинки чаю Hello tea
10.03.2021
Перегляди: 1680
Новинки чаю Hello tea

Пакетований чай HELLO TEA полюбився багатьом покупцям. Можливість швидкої заварки пакетика чаю в чашці дозволяють насолоджуватися смаком і ароматом цього напою, що бадьорить вдома і на роботі. Чудова якість інгредієнтів і величезний вибір сортів трав'яного чаю задовольнить навіть найвимогливіших покупцівПоспішаємо порадувати вас новиною про появу нових смаків в лінійці HELLO TEA. Вашій увазі пропо..

З наступаючим Новим Роком!
24.12.2020
Перегляди: 879
З наступаючим Новим Роком!

Інтернет-магазин "Кофейня" від щирого серця вітає вас з наступаючим Новим роком! Дякуємо вам за те, що були з нами в цьому році. Нехай в наступаючому році в ваших родинах панують мир і любов, нехай ваші рідні та близькі будуть здорові. Бажаємо вам благополуччя і процвітання!Нехай у вашому домі буде тепло і затишно. Нехай вранці він наповнюється ароматом кави. Нехай пізнім недільним ранком на столі..

Новини бувають хорошими
22.11.2020
Перегляди: 2743
Новини бувають хорошими

18 листопада 2020 року в 12,00 на сайті кіберполіції з'явилася дуже хороша новина !!!Було виявлено та припинено підпільного виробництва кави відомих світових брендів.На оперативному відео ми змогли розпізнати нашу улюблену каву Lavazza. Це саме та кава, з якою ми боремося вже далеко не один рік. Наша перша стаття вийшла у вересні 2016 року, і набрала вже 49507 переглядів. Ми писали статті "Увага, ..

Компанія Lavazza викупила Carte Noire
19.11.2020
Перегляди: 2351
Компанія Lavazza викупила Carte Noire

Компанія Lavazza викупила Carte NoireТривалі переговори і підготовка на початку лютого 2016 року призвели до того, що угода все-таки була закрита, і одна з найбільших французьких кавових компаній передала свої права італійському власнику Luigi Lavazza S.p.A.Потрібно сказати, що італійський бренд Luigi Lavazza S.p.A на момент покупки вже входив в число найбільших представників кавової індустрії і з..